wesprzyj nasze działania

Wspierając nas dowolną wpłatą pomagasz nam realizować śmiałe plany inspirowania do zmian. Chcemy, aby ciekawe reportaże, podcasty i medytacje sprawiały, że nasze życie jako ludzi będzie każdego dnia mieć sens, dawać radość i chęci do pomagania tym, którym ta pomoc jest bardzo potrzebna. Wierzymy, że każdy z nas ma w sobie taką moc i staramy się wspólnie do niej docierać i w niej trwać.

CO ROBIMY

POMAGAMY NA ŚCIEŻCE ROZWOJU OSOBISTEGO

k

WARSZTATY ROZWOJOWE

Prowadzimy warsztaty rozwojowe w ramach projektów finansowanych przez różne instytucje jak i w ramach odpłatnych projektów Fundacji.

VIDEO

Tworzymy inspirujące video w ramach projektów jak i usług odpłatnych

WSPARCIE ONLINE

Prowadzimy konsultacje mentoringowe w ramach indywidualnego wsparcia online w zakresie rozwoju osobistego i video

PODCAST ROZWOJOWY

Prowadzimy podcast #rozwojowy, w którym dzielimy się własnymi doświadczeniami i zapraszamy inspirujących ludzi z ciekawymi historiami własnych ścieżek rozwojowych

MEDYTACJE

Prowadzimy medytacje na żywo dla biznesu i grup indywidualnych oraz online

KURS ONLINE

Pracujemy nad ofertą kursów online w zakresie video i rozwoju osobistego, szczegóły wkrótce

ZMIENIAMY ŚWIAT ZMIENIAJĄC SIEBIE

Połączyła nas idea rozwoju osobistego – wierzymy, że każda zmiana na lepsze w nas zmienia nasz świat dookoła.

Lubimy dzielić się wiedzą i doświadczeniem, bo wiemy że informacja jest jak ziarno, które kiełkuje trafiając na odpowiedni grunt.

godzin własnego rozwoju

wypróbowanych technik rozwojowych

PRZEPROWADZONYCH WARSZTATÓW

PROJEKTÓW FUNDACYJNYCH

CELE FUNDACJI

Głównym celem Fundacji Samorozwoju Indigo jest promowanie metod i ścieżek rozwoju osobistego, które pomagają w lepszym i bardziej świadomym życiu. Rozwój osobisty łączymy też z promowaniem przedsiębiorczości, która pomaga w wykorzystywaniu w pełni własnego potencjału, niezależności finansowej i spełnienia.

Bazując na własnych wieloletnich doświadczeniach zawodowych i osobistych pragniemy przybliżać metody, które skutecznie pomagają w redukowaniu stresu, większej uważności w życiu codziennym, lepszej komunikacji z bliskimi i otoczeniem, znajdowaniu pasji, kontakcie z naturą i poszerzaniu horyzontów w zakresie alternatywnych technik, które pomagają w kontaktowaniu się z sobą samym i głębszym wglądzie w swoje życie.